Bulvár

2024.02.06. 13:53

Egy focicsapatnyi gyereket szeretne Kozso

Több mint harminc éve robbant be a köztudatba a szomorú szamuráj, aki a jelenlegi életszakaszában a legboldogabb. Kozso rengeteg nehezítő körülménnyel szembesült az utóbbi években.

Heol.hu

Nagy buli lesz a közelben, Kozso is fellép (Archív fotó)

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Nincs olyan, akinek ne jutna eszébe valami, ha meghallja az Ámokfutók és az Alvajárók egykori frontemberének nevét. Valakinek az átbulizott éjszakák, néhányaknak a delfinek ugranak be, ha Kozso kerül szóba. Egy biztos, a zenészről mindenkinek van véleménye, ahogyan ő is mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél az őt érintő témákról- írta meg a Ripost a hot!magazin nyomán. 

- Szerencsés vagyok, mert mindig kaptam új esélyt az életre. Nem zavart, hogy újra meg kellett tanulnom beszélni, zongorázni, gitározni, kommunikálni az emberekkel, hiszen azt érzem, hogy minden másodpercemben figyeltek rám. Sokszor inkább elmagyarázni volt nehéz, hiszen a körülöttem lévők nem mindig értették, hogy nehezen beszélek vagy végzek dolgokat. Hittem magamban és abban, hogy meggyógyulok – fogalmazott az egri születésű énekes.

Az Ámokfutók frontembere arról is beszélt az interjúban, hogy szeretne-e még gyereket, s ha igen, mikor. 

- Ez nem is kérdés: nagyon szeretnék újra apa lenni! Ha Ágica ikreket szeretne, akkor ikrekként fogom őket imádni. Ha azután pedig ismét terhes lesz, és megint ikrekkel, akkor négyüket fogom szeretni. Találkoztam olyan fantasztikus emberekkel, akik tíz vagy tizenegy gyermek szülei. Nem szabad gondolkodni – csak érezni, hogy jó az, amit csinálsz. Szeretnék majd összehozni egy focicsapatot! De bármennyi gyermek jön még az életembe, az maga lesz a mámor - mondta az énekes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában