Celebmustra

2024.05.19. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - új szolgáltatás, diétás édesség és motormárka nagykövetség

Az elmúlt napokban is sokminden történt vármegyénk celebjeivel.

Heol.hu

Balázs Lili, Heves vármegye korábbi Tündérszépe szépségszalonjában elérhető új szolgáltatásról adott hírt Instagram-oldalán. Az új, világhírű orvoskozmetikai kezelésre már lehet is jelentkezni.

Az egri modell, Oczella Krisztina egy szuperegészséges málnás édesség receptjét osztotta meg követőivel közösségi oldalán.

- Ha te is szeretsz vacsora után bekapni valami édes falatot, akkor figyelmedbe ajánlom ezt a 3 összetevős, alacsony kalória tartalmú, szuper healthy, édes, savanykás, krémes, ropogós csokis málnás falatot! - írta videója mellé.

A gyöngyösi énekesnő, Miss Mood Olaszországi utazásáról mesélt Instagram-oldalán. Az útra testvérével ment, videójukon pedig szebbnél szebb helyek láthatók.

A domoszlói Road zenekar Facebook-oldalán jelentette be, hogy 2024 nyarától a világ legöregebb (1901-től máig is gyártó) motorkerékpár brandjének hazai forgalmazója, a Royal Enfield Magyarország felkérésére a kiváló Royalenfield motorkerékpárok hivatalos márka nagykövete lett.

Baranyi Panna, a Next Top Model Hungary versenyzője a Tv2-nek elmondta, nem érezte jogosnak, hogy kiesett a versenyből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!