Celebmustra

2024.05.26. 19:55

5 híresség, 5 poszt - Élvezik a májusi napsugarakat celebjeink

Ezen a héten sem unatkoztak Heves vármegye hírességei. Szokásos összeállításunkban csokorba gyűjtöttük, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Siófokon zenélt a domoszlói Road zenekar

Forrás: Road zenekar/Facebook

A hatvani születésű énekesnő, Lola Dubajban töltötte az elmúlt napokat - derült ki a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésekből. A feltöltött fotókból jól látható, hogy nagyon jól érezte magát, a bikinis képeiért a kommentelőktől is számos dicséretet kapott.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina az Instagram-oldalán adott hír magáról. Nem először osztott meg étkezési tanácsokat követőivel, ezúttal pedig Olaszországból jelentkezett be, s egy mennyei pisztácia fagylaltnak a receptjét árulta el rajongóinak.

A héten is folytatódott a Road zenekar országjáró turnéja. A domoszlói együttes szombaton Siófokon zenélt, derült ki a hivatalos Facebook-oldalukra feltöltött beharangozó posztból.

Az egri születésű műsorvezető, Nagy Réka sem tétlenkedett a héten. Több bejegyzést is közzétett hivatalos Instagram-oldalán, az egyik ilyen posztjából kiderült, hogy a Fashion Show nevű rendezvényen járt a napokban, s csodás ruhakölteményekben mutatta meg magát a közönségnek.

Az egri születésű énekes, Kozso sem unatkozott a héten. Mint az a Facebookon megosztotta rajongóival, a napokban Nyíregyházán lépett fel az Ámokfutókkal, s szokás szerint hatalmas bulival örvendeztette meg rajongóit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!