NPC

2024.05.13. 20:30

Duplázott a versenyen az egri testépítő modell

Oczella Krisztina eseménydús hétvégén van túl.

Heol.hu

– Tegnap 2-szer is a második helyen végeztem…délelőtt a Natural versenyen és délután a nem Natural NPC versenyen is! - adta hírül rajongóinak Oczella Krisztina.

Kiemelte, számára a show day sem tavaly, sem most nem volt túl élvezetes, felemelő dolog, magát az odáig vezető utat szereti, ugyanis rengeteget tanul a testéről, a kitartásról, az önkontrollról. 

– A diétát idén is úgy csináltam végig, hogy közben a legkevésbé viselje meg a testem, hormon rendszerem, a lehető legmagasabb kalórián voltam amíg csak lehetett. A verseny előtt 4 nappal kezdtem a töltést, körülbelül 1500 kalóriáról egészen 2700 kalóriáig felmentem, a súlyom még ilyenkor is napról napra csökkent. Egyébként a verseny reggelén  55.4 kilogramm voltam. A show napján körülbelül 5-6000 kalóriát nyomtam be estig, ma pedig egész pontosan 1 kilogrammal voltam nehezebb reggel! Energiaszintem az egekben, a következő napokban eldöntöm, hogy lesz-e folytatás a tavaszi szezonban vagy másra teszem a fókuszt, de erről majd egy következő posztban! - írta az Instagramon.

Hozzátette, a tapasztalatait mindenképp szeretné majd megosztani követőivel, mert rengetegen kérdezik tőle, hogyan tudott ennyire változatos és “sok” étellel szálkás fizikumot prezentálni. 

– Hamarosan megosztom nekem mik váltak be, pontosan mikor, milyen makrókkal diétáztam végig! Köszi, hogy szurkoltatok! - zárta gondolatait Krisztina.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!