Jelentkezz most!

2024.02.17. 17:09

Malajziába is eljutott a hatvani Tündérszép – kövesd te is a példáját!

A legutóbbi Heves vármegyei nyertes, Balázs Lili élete nagy álmát váltotta valóra azt követően, hogy megnyerte a legutóbbi Tündérszépeket.

Heol.hu

A bájos Lili Malajziába is ellátogathatott

Forrás: Balázs Lili/Facebook

Idén ötödjére indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Heves vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló, 18. életévüket betöltő hölgyek. A verseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán. Azt, hogy érdemes jelentkezni a versenyre, a legutóbbi vármegyei nyertes, Balázs Lili példája is bizonyítja.

A hatvani szépség Instagram­-oldalán folyamatosan hírt ad pályafutásának alakulásáról, így magunk is napról napra meggyőződhetünk arról, hogy helyesen tette, amikor a jelentkezés mellett döntött. Az elbűvölő Lili szebbnél szebb helyeken járt az elmúlt hónapokban, ellátogatott Malajziába, Dubajba és Albániába, és több rangos szépségversenyen is megmérettette magát. Mindezek mellett élete nagy álmát is valóra váltotta, hiszen saját szépségszalont nyitott Hatvanban. Mostani szubjektív összeállításunkban az Instagram-bejegyzései közül válogattunk, és összegyűjtöttük az öt személyes kedvencünket.

1. Valóra vált álom, avagy Lili saját szépségszalont nyitott Hatvanban

2. Malajziába is eljutott - Kuala Lumpurban szakácsként is kipróbálta magát

3. Sőt, Kuala Lumpurban még elefántot is etetett

4. Csodás ruhakölteményekben pózolt Albániában, a Miss Freedom World szépségversenyre hangolva 

5. Élete szerelmével Dubajba is eljutott

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában