Szépségverseny

2024.05.14. 17:25

Újabb csodaszép lány állt a kameránk elé a Tündérszépek fotózásán + videó

A nevezési határidő ugyan már lezárult a Tündérszépek országos szépségversenyre, a fotózások viszont még zajlanak az egri Villusion Stúdióban. A minap egy hatvani szépség, Kótai Réka bűvölte el a kameránkat.

Tóthpál Zoltán

Réka nemcsak szép, de jó társaság is

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Réka Hatvanból érkezett a fotózásra, amelyet az előzőekhez hasonlóan az egri Villusion Stúdióban tartottunk. A 21 éves lány még el sem kezdte a munkát profi fotósunkkal, már belépésekor elnyerte stábunk rokonszenvét azzal, hogy nagyon jókedvűen érkezett a stúdióba, ahol végig sokat mosolygott és irigylésre méltó életenergiáról tett tanúbizonyságot. 

Újabb csodaszép lány áll a kameránk elé a Tündérszépek fotózásán + videó
Kótai Réka 
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap 

– Kéttannyelvű gimnáziumban érettségiztem, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója vagyok, emellett pedig Hatvanban egy fodrászatban dolgozom – mondta el portálunknak Réka, hozzátéve: munkahelyén nagyon jól érzi magát, szavai szerint sok érdekes emberrel találkozott, s ha lesz rá lehetősége, a jövőben is szívesen tevékenykedne tovább a szakmában, akár külföldön is.

A fiatal lányról megtudtuk azt is, hogy szereti fejleszteni magát, valamint szabadidejében szívesen süt, főz valamint edzésre jár.

– A versenyre anyukám nevezett be, de boldogan fogadtam a hírt, hiszen így lehetőségem van megmérettetni magam. Mindig is érdekelt ez a világ, és most végre kipróbálhatom magam a kamera előtt – fogalmazott az életvidám Réka.

A lányról készült teljes portfóliót szerdától megtekinthetik olvasóink, és szívecskékkel segíthetik a szépséges Rékát abban, hogy továbbjusson a Tündérszépek következő fordulójába. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában