Nyeremény

2023.02.17. 16:48

Ha megnyerné az ötöslottót, az összes hevesi eladó ingatlant megvehetné

Gondolkodott már azon mire költené a nyereményt? Itt egy tipp.

M. H.

Mesés összegűre nőtt a főnyeremény az ötös lottón. Ha egy telitalálatos lesz, akkor a szerencsés nyertes 2,8 milliárd forinthoz juthat, ebből pedig komoly ingatlanvagyonra tehet szert – közölte az ingatlan.com. Az összeállításból kiderül egyrészt, hogy az országos kínálatban szereplő legdrágább ingatlanok közül melyek férnek bele a keretbe. Másrészt ismerteti azt is, hogy mely településeken lehetne megvásárolni az összes eladó lakást és házat a főnyeremény összegéből.

A jelenlegi kínálatban a legdrágább eladó ingatlan a budapesti Andrássy úton egy több mint 1000 négyzetméteres telken álló, összesen 2000 négyzetméter alapterületű, négyszintes villa, amiért több mint 6 milliárd forintot kér a tulajdonos. Bár ez nem fér bele a 2,8 milliárdos lottófőnyereménybe, de több luxusingatlanból is válogathat a leendő nyertes.

Például kijön belőle egy rózsadombi, 10 szobás, a hirdetés szerint szecessziós villa hangulatát idéző korszerű, 1000 négyzetméteres alapterületű panorámás ingatlan, amit 2,6 milliárd forintért kínálnak eladásra. Opció lehet a nyertes számára egy több mint 5 ezer négyzetméteres telken álló svábhegyi kastély, amely több mint 1100 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Emellett teremgarázs, medence is tartozik hozzá - a tulajdonos 2,46 milliárd forintért szeretné eladni. Hasonló árkategóriában van a budapesti II. kerület kútvölgyi városrészben található nettó 750 négyzetméteres alapterületű, négyszintes, panorámás liftes önálló ház. A tulajdonos 2,45 milliárd forintos irányáron kínálja eladásra az ingatlant.

Az ingatlan.com gyűjtése szerint számos olyan település van az országban, ahol a teljes kínálat elvihető a 2,8 milliárd forintos összegből. Ilyen Heves is, ahol 75 eladó ingatlan van, ezek összértéke 2,66 milliárd forint, így pont kijöhetne a nyereményből, minden meg lehetne venni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!