Új kirendeltségek

2023.10.20. 11:25

Már Pétervásárán, Hevesen, Poroszlón és Bélapátfalván is várja az ügyfeleket a kamara

Heti egy napon négy kisebb településen is indít ügyfélszolgálatot a megyei iparkamara.

Tóth Balázs

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozói környezet javítása érdekében személyes ügyfélszolgálattal, üzleti programokkal és képzésekkel segíti a vállalkozásokat október végétől Eger, Gyöngyös, Hatvan mellett már négy új helyszínen: Pétervásárán, Hevesen, Poroszlón és Bélapátfalván.

Közleményük szerint a cél, hogy fokozott személyes jelenléttel megismerjék, feltárják a problémákat és szükségleteket, és segítsék azokat a vállalkozásokat, melyek a földrajzi adottságok miatt távolabb esnek a megye gazdasági tengelyétől. Az elkészült elemzéseken keresztül térségi gazdaságfejlesztési programokat, vármegyei fejlesztési stratégiát, kitörési lehetőségeket fogalmaznak meg.

A Pétervásárai, Hevesi, Füzesabonyi, és Bélapátfalvai járásban az ott működő cégekkel együtt formálják a lokális gazdasági közösséget, erősítsék és támogassák a helyi ipart, kereskedelmet és kézművességet.

A HKIK október végétől egy folyamatosan elérhető térségi menedzsert alkalmaz, aki hetente egyszer a helyi ügyfélszolgálattal szeretné segíteni a cégek napi működését, valamint felmérni a járások vállalkozásainak szükségleteit, igényeit és problémáit. A kamara tervez szakmai tréningeket, vállalkozói klubokat is. Az ügyfélszolgálatokon pályázati tanácsadással, üzleti partnerkereséssel, adótanácsadással, munkajogi kérdésekben jogi tanácsadással, Széchenyi Kártya Hitelprogrammal, egyéni vállalkozás indítási segítséggel, szakképzési tanácsadással, pályaorientációs programmal, építőipari kivitelezők vállalkozások nyilvántartásba vételével, kötelező kamarai regisztrációval, önkéntes tagsági ügyintézéssel, építőipari viták, fogyasztói viták rendezésével áll rendelkezésre.

Poroszlón a Fűzfa Pihenőparkban hétfőn 12-15 óra között, a pétervásárai polgármesteri hivatalban kedden 9-15 óra között, Hevesen a városházán szerdán 9-15 óra között fogadják az ügyfeleket, a Bélapátfalvi járásban november végén indul majd az ügyintézés csütörtökönként, a helyszínről egyelőre egyeztetnek. Az ügyfélszolgálati munkatárs Pintérné Dobó Tünde lesz, a térségi menedzser pedig Égető Ildikó.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!