Vállalkozás

2024.04.22. 20:54

Hitelekről, gazdasági kilátásokról is szó lesz az egri fórumon

Kerekasztal beszélgetések is lesznek állami és piaci szereplők részvételével döntéshozásról és ESG-ről. Hitelek is szóba kerülnek.

Tóth Balázs

Velünk a vállalkozásodért – Minden, amit a jövőről tudni érdemes címmel rendez eseményt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a KAVOSZ Zrt. Egerben. Április 23-án 9-13 óra között a Hotel Egerben előadások, illetve kerekasztal beszélgetések formájában kaphatnak tájékoztatást a vállalkozók. 

BDAN2581
A Hotel Eger ad otthont a rendezvénynek
A Hotel Eger ad otthont a rendezvénynek
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Dr. Bánhidy Péter megyei kamarai és Juhász Attila Simon megyei önkormányzati elnök köszöntői után Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tart előadást, majd az államról, mint stratégiai befektetőről beszél Nagy Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparügyekért felelős helyettes államtitkára, majd döntéshozói kerekasztal beszélgetést rendeznek Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkárának, Barabás Tamás, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége társelnökének, dr. Billo Kármen, az MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. szakmai vezetőjének és Szelényi Viktor, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. üzletfejlesztési igazgatójának részvételével.

A Széchenyi Kártya Programról Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója beszél, a fenntarthatóságról Dr. Tóth Róbert (KAVOSZ E-Green Zrt.) tart előadást. Az ESG-ről Erdélyi Dániel, ESG főosztályvezető (Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága) és a Proworx, valamint az Ernst & Young Magyarország képviselője beszélget majd, de lesz szó az innovációról és a Deep Learning alapú minőség-ellenőrzésre történő felkészülésről is, bemutatják a magyar szuperszámítógépet, a Komondort, végül pedig Soltész Gergő, az Ostoros Családi Pincészet vezérigazgató idézi föl saját sikertörténetüket.

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!