tűzeset

2018.06.25. 17:37

Nagy területen égett a gabonamező Füzesabonynál

A tűzoltók negyven perc alatt megfékezték a lángokat.

HEOL

Frissítés:

19.03

A tűzeset helyszínén tartózkodó tudósítónk arról számolt be, hogy a gabonamező tulajdonosa egyelőre nem tudja a tűz keletkezésének okait. A tulajdonos portálunknak azt mondta, hogy az ÉMÁSZ-osok a tűz előtt éppen a helyszínen dolgoztak, elmondásuk szerint egy vezetékleszakadás történhetett.

Az Agria TV felvételei:

Korábban írtuk:

Tíz hektárnyi lábon álló gabona gyulladt ki hétfőn, 17 óra előtt nem sokkal a 3-as számú főút mellett, Füzesabonynál – tájékoztatta portálunkat Hevesi Katalin megyei katasztrófavédelmi sajtóügyeletes.

Közölte, hogy a tűz egy közelben lévő tanyát is veszélyeztetett.

A bejelentést követően a helyszínre az egri, a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók vonultak. Az oltásba bekapcsolódott a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, velük együtt összesen 18 tűzoltó dolgozott a lángok megfékezésén.

A kiérkező tűzoltók mintegy negyven perces megfeszített munka árán megakadályozták a lángok továbbterjedését és eloltották a tüzet. Az eredményes oltást követően a helyszínen az ilyenkor megszokott utómunkák zajlanak.

 

Fotók: Tóth Balázs

Címkék#füzesabony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában