Kéklámpás Nap

2019.04.17. 11:37

Idén is lesz Kéklámpás Nap Egerben

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Kéklámpás Napot a megye rendvédelmi szervei, a társszervekkel közösen.

M. H.

Az immáron tizenharmadik alkalommal tartandó rendezvényre Egerben a Szmrecsányi Lajos Érsekkertbe látogathatnak el az érdeklődők április 26-án, pénteken.

Az ünnepélyes megnyitó kilenc órakor veszi majd kezdetét, melyet követően a rendőrség rendőrkutyás, a katasztrófavédelem tálcatűz- valamint olajtűz oltási bemutatót tart. A nap folyamán a szakmai sátrakba látogatók bepillantást nyerhetnek a rendvédelmi és társszervek munkájába és idén először pedig a kéményseprőkkel is találkozhatnak a kíváncsiskodók.

Lesznek folyamatos programok is, mint például füstsátor, tűzoltó locsolójáték, bűnügyi technikai- és fegyver bemutató, totó, gokart- s biztonsági öv szimulátor, felszereléseivel pedig bemutatkozik az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport is. Tíz órától délután kettőig véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete az Excalibur Középkori Lovagi Étterem I. emeletén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában