megrázó felvételek

2019.09.04. 11:05

Megmutatta az andornaktályai családirtás helyszínét a dédnagymama (videóval)

Kamerák előtt nyilatkozott az az andornaktályai dédnagymama, aki rátalált az ötéves dédunokája és unokája holttestére.

Heol

Évike és édesanyja, Renáta a hálószobában voltak összekötözve. A családfő megfojtotta őket, majd utána magával is végzett. A dédnagymama a földszinten aludt, lefekvés előtt altatót vett be, valószínűleg ezért nem hallott semmit. Ferenc csak őt hagyta életben.

“Este még megvacsoráztunk nyugodtan, reggelre pedig mindenki meghalt körülöttem.” – exkluzív interjúban mesélt a megrázó reggelről a dédnagymama, aki megtalálta unokája és az ötéves dédunokája megkötözött holttestét. Az andornaktályai családirtásról újabb megrázó részletek derültek ki.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy andornaktályai családi házban holtan találtak egy nőt és egy gyermeket.

A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta. A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki feltehetőleg öngyilkos lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában