Kampány

2024.05.16. 19:31

Az egri Mi Hazánk Mozgalom szerint a belvárosi utakra, épületekre ráférne a felújítás

Sajtótájékoztatón mondták el a részleteket.

Heol.hu

Bognár Ignác és. dr. Pápai Ákos a sajtótájékoztatón

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Bognár Ignác, a Mi Hazánk Mozgalom egri elnöke tartott sajtótájékoztatót csütörtökön délután a belvárosban. A téma a Dobó téri és belvárosi épületek romos állapota, sok-sok botló(tér)kő.

Mint mondta, az utak, épületek állapota leromlott annak ellenére, hogy sokan amellett érvelnek, hogy rengeteg pénz érkezett a belvárosi feújításokra.
– Tíz éve történt meg a belváros rehabilitációja, de mostanra nézzünk szét. A térkövek mozognak, balesetveszélyesek, s most, ha a kampányban nincs erre pénz, kérdés, mikor lesz. Emellett a belvárosi épületek is egyre romló állapotokat mutatnak, így például a városháza is vagy egy-két vendéglátó egység épülete. Ha saját tulajdonú épületeket nem tudjuk rendben tartani, nehéz másokat erre kötelezni – részletezte.

Dr. Pápai Ákos, a mozgalom polgármester-jelöltje hozzátette, mindennek anyagi vonzata van, s lényeges lenne bevételnövelő intézkedéseket tenni, s ezeket a plusz forrásokat ilyen jellegű felújításokra fordítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában