bűnügyek

2019.11.07. 14:38

10 hónap börtönre ítélték a gyöngyösi tolvajt, akit a tűzoltók fogtak le

Csütörtökön állították bíróság elé azt a 48 éves gyöngyösi férfit, aki november 5-én Gyöngyösön, a Páter Kiss Szaléz utcában kalapáccsal betörte egy műszaki bolt kirakatát és onnan mobiltelefonokat tulajdonított el.

M. A.

Dr. Konkoly Thege László, a Heves Megyei Főügyészség sajtószóvivője a Heolnak úgy nyilatkozott, a férfit a Gyöngyösi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésével vádolta, és 10 hónap szabadságvesztésre, valamint egy év közügyektől való eltiltásra ítélte. Az ítélet nem jogerős.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfit a Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai a helyszínen érték tetten és visszatartották a járőrök kiérkezéséig. Lázár Levente rendőrségi sajótreferens szerdán arról tájékoztatott, a rendőrök F. Róbertet előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá a nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsított gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában