kerékpározás

2020.07.25. 08:43

Egerben, Gyöngyösön és Hatvanban is várják az érdeklődőket a Bike Safe regisztrációra

A Házhoz megyünk vagyonvédelmi programhoz kapcsolódó BikeSafe kerékpár-regisztrációra ismét lesz lehetőség, ezúttal három heves megyei városban.

Heol

Forrás: Police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársa a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben, a strand oldalsó bejárata melletti kerékpártárolónál az alábbi időpontokban várják az érdeklődőket:

- július 27-én 14 órától 19 óráig,

- augusztus 3-án 14 órától és 19 óráig,

- augusztus 4-én 10 órától 15 óráig.

A Hatvani Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere a rendőrkapitányság épületében ad tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően az alábbi időpontokban:

- július 27-én 16 óra és 18 óra között,

- július 28-án 10 óra és 12 óra között.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányságon július 27. és július 31. között, minden nap 9 órától 13 óráig várja kollégánk azokat, akik kerékpárjuk adatait egy biztonságos nyilvántartásba szeretnék rögzíteni. Ennek a programnak a fő célja, hogy egy esetleges bűncselekmény esetén a kerékpárt a rendőrök könnyebben megtalálják, és azt visszajuttassák a tulajdonoshoz – tájékoztatta a Heolt Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A megelőzés szempontjából nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy kerékpárját minden esetben zárja le, még akkor is, ha csak pár pillanatra hagyja ott! A mozdítható tartozékokat, értékeket is vigye magával! Lépcsőházakban, folyosókon még lezárt állapotban se hagyja ott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában