Összefoglaló

2022.03.25. 12:15

Vadgázolás Gyöngyös és Gyöngyöspata között

Szarvast gázolt egy autó csütörtökön kora este.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés csütörtökön – adta hírül Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

Mint elmondta, Gyöngyös és Gyöngyöspata között, 2022. március 24-én kora este, egy arra közlekedő személyautó ütközött egy, az úttestre befutó szarvassal. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy nemcsak a vadak párzási időszakában, illetve a kiemelten veszélyes helyeken, táblákkal jelzett útszakaszokon kell óvatosan közlekedniük, hanem az erdősávok, termőföldek mellett is, különösen szürkületkor, valamint az esti és az éjszakai órákban, mert bármikor fennállhat annak a veszélye, hogy vad ugrik az autójuk elé.

A vadelütéssel járó közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük az úton lévőket, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában