Összesítő

2022.08.22. 13:15

Elkötötte a parkoló autót és ittasan kocsikázott a mezőtárkányi férfi

Közúti balesetek történtek, körözött személyeket fogtak el, gyanúsítottakat állítottak elő, ittas vezetőkkel szemben intézkedtek. Az augusztus 20-i hétvégén sem unatkoztak megyénk rendőrei.

HEOL

Sokfelé volt dolguk a rendőröknek hétvégén

Forrás: police.hu

Az ünnepi hétvégén négy személyi sérüléssel és hat anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába - közölte portálunkkal Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrök négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hét személyt állítottak elő és öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Jármű önkényes elvételének gyanúja miatt hallgatták ki a füzesabonyi nyomozók azt a 22 éves férfit, aki augusztus 20-án délelőtt egy mezőtárkányi ház előtt parkoló autót a benne lévő kulccsal beindított, majd a településen és Füzesabonyban közlekedett vele. Elfogásakor a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az alkohol emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása miatt romlik a látás, a reakcióidő meghosszabbodik, a mozdulatok pontatlanabbá válnak, ezáltal az ittas vezető potenciális veszélyforrássá válik a közlekedésben. Ittas állapotban soha ne üljenek a volán mögé! - kérik a rend őrei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában