Police

2022.09.04. 09:28

Ellopta a kocsit a gyöngyöspatai udvarról, majd a szántóföld mellé parkolt vele

Addig kocsikázott a gyanúsított a lopott autóval, míg az meg nem állt.

HEOL

A férfi a szántóföldek mellé parkolta le a járművet, de a rendőrök megtalálták.

Forrás: Police.hu

Egy gyöngyöspatai ház udvarán parkolt egy személyautó, amit július 15-én 23 óra és másnap 10 óra között ellopott ismeretlen személy. Az ingatlan kapuja nyitva volt, és az indítókulcsot a járműben hagyta a tulajdonos, így az elkövetőnek nem volt nehéz dolga - írja a police.hu.

A bejelentést követő napon, július 18-án a rendőrök azonosították, majd kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Elmondása szerint több településen is járt a kocsival, amíg az meg nem állt. Ekkor ott hagyta a járművet Heréd külterületén, egy mezőgazdasági területen, ahol a nyomozók aznap megtalálták, majd a tulajdonosnak visszaadták.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett gyanúja miatt folytatta az eljárást a gyöngyöspatai lakos ellen. Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában