Rendőrség

2022.10.09. 11:47

Az ittas sofőr nekiütközött a szemközti sávban szabályosan haladó autónak Egerszalóknál

Két körözött személyt is elfogtak a rendőrök szombaton.

HEOL

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Hatvannál

Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába - közölte portálunkkal Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtószóvivő. Hozzátette, a rendőrök két személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt egy személyt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az egyik személyi sérüléssel járó baleset tegnap 11 óra 30 perc körül történt a 21-es főút 12-es kilométerében, Hatvan térségében. Egy személygépkocsival közlekedő férfi súlyosan megsérült, miután nekiütközött a pályatestet elválasztó szalagkorlátnak.

A másik esetnél, Eger és Egerszalók között 18 óra 30 perc körül egy férfi – akinél felmerült az ittasság gyanúja – személyautójával áttért a szemközti sávba, ahol először még csak egy arra haladó jármű visszapillantó tükrét érintette, majd összeütközött egy másik autóval. A baleset következtében az utóbbi személygépkocsi sofőrje és két utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérüléseket.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy, aki ittasan közlekedik, az a saját és mások életét is veszélyezteti. Ittas állapotban soha ne üljenek a volán mögé!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában