Bántalmazás

2022.12.21. 07:11

Nem tetszettek a nevelési módszerei, megverte volt élettársát a tarnaleleszi férfi

Betörte volt párja orrát.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egri Járási Ügyészség által súlyos testi sértés bűntette miatt benyújtott vádirat lényege szerint, egy helyi férfi 2022 februárjában, az esti órákban megjelent volt élettársa tarnaleleszi lakásán, ahol közös gyermekeik anyját bántalmazni kezdte, mivel szerinte a sértett nem foglalkozott megfelelően a kiskorúakkal. A cselekmény során a terhelt többször ököllel arcon ütötte volt párját, akinek sikerült kimenekülnie a házból, majd az ingatlan udvarán a sötétben elbújva várta meg a vádlott távozását. A bántalmazás során a sértettnek az orrcsontja tört el – erről dr. Gubala Ádám Miklós, a Heves Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivő ügyésze számolt be portálunknak.

A járási ügyészség a férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztésre tett mértékes indítványt, melyben a börtönbüntetés időtartamát 1 év 6 hónapban, az ehhez kapcsolódó közügyektől eltiltásét pedig 2 évben határozta meg arra az esetre, ha a férfi az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában