Rettenet

2023.04.25. 14:39

Nyomoznak a brutálisan kivégzett szilvásváradi kutya ügyében

A család kutyáját feltehetőleg egy nagypapa végezte ki úgy, hogy egy éles tárgyat ütött a fejébe.

Sz. M. L.

Nyomoz a rendőrség a szilvásváradi husky ügyében. A család kutyáját feltehetőleg egy nagypapa végezte ki úgy, hogy egy éles tárgyat ütött a fejébe. A portálunk birtokába jutott információk szerint van esély arra, hogy az állat még élt, mikor a tettes eltemette.

– Az esettel kapcsolatban az Egri Rendőrkapitányság Bélapátfalvai Rendőrőrse indított nyomozást állatkínzás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, amelynek keretében a napokban egy szilvásváradi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. A folyamatban lévő büntetőeljárásra tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni – írta a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kérdéseinkre.

Az eset egyébként a térség országgyűlési képviselőjében is felháborodást keltett. Horváth László hivatalos közösségi oldalán azt írta,  bízik benne, hogy a törvény által megengedett legszigorúbb büntetést szabják ki az elkövetőre, mert az ilyen kegyetlen tettre nincs magyarázat és nincs bocsánat.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában