Ki látta?

2023.05.02. 19:19

Letarolta a szilvásváradi fénysorompót, majd elhajtott: szemtanúkat keres a rendőrség

A baleset után a sofőr elhajtott a helyszínről.

HEOL

Kidöntötte a fénysorompót a sofőr

Forrás: police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya számon vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - közölte portálunkkal Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

A szakember hozzátette, a nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú autójával közlekedett 2023. március 11-én 11 óra körül a 2506-os úton Bélapátfalva és Szilvásvárad között, amikor az ott található vasúti átjárónál balra lesodródott az útról és kidöntötte a fénysorompót, majd elhajtott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában