Bűncselekmény

2023.08.21. 12:30

Gyilkosságba torkollott a családi vita, késsel ölt a besenyőtelki férfi

A rendőrök elfogták a késeléssel gyanúsítható 54 éves besenyőtelki férfit.

Heol.hu

Frissítés:

A késelésben meghalt fiú nagyanyja sírva nyilatkozott. A Tények hétfői riportjából egyebek mellett kiderült, hogy a nagymama azt mondta, a fiú vért hányt és szinte azonnal meghalt.

 

Korábban írtuk:

Olvasóinktól is több jelzést kaptunk arról, hogy szombaton több rendőrautó jelent meg Tiszanánán, s mentőhelikoptert is láttak a helyszínen. Nem kellett sokat várnunk a válaszra, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményt adott ki.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indított eljárást egy besenyőtelki lakos ellen.

Mint írják, a nyomozás adatai szerint augusztus 19-én délben Tiszanánán, egy családi házban egy korábbi nézeteltérés miatt két család között vita alakult, majd bántalmazni kezdték egymást, melynek során egy 18 éves férfit késsel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe, míg két másik férfit sérülésekkel szállítottak kórházba.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves férfit – aki elmenekült a helyszínről ­– két órán belül elfogták, majd őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, továbbá kezdeményezték letartóztatását. A Hevesi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több személy ellen is eljárást indított.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában