Tragédia

2023.08.21. 19:48

Megrázó videó: bosszúból szúrták halálra a 18 éves fiút Tiszanánán

Halálos késelésbe torkollott egy vita Tiszanánán. Egy 18 éves futballista halt meg, akinek nagymamája zokogva nyilatkozott a Tényeknek a gyilkosságról.

Az áldozat nagyanyja zokogva nyilatkozott a Tényeknek

Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy halálra késeltek egy 18 éves fiút Tiszanánán szombaton. Két család esett egymásnak, machétával és késsel támadtak egymásra. A fiatal áldozat az édesanyja karjaiban halt meg, de két másik férfi is megsebesült.

A késelésben meghalt fiú nagyanyja sírva nyilatkozott. A Tények hétfői riportjából egyebek mellett kiderült, hogy a nagymama azt mondta, a fiú vért hányt és szinte azonnal meghalt. Azóta rettegnek, hogy a család ismét rájuk támad. Ő úgy tudja, a gyerekek vesztek össze a focipályán és ezért kellett meghalnia az unokájának, aki egyébként az egerszalóki focicsapat tagja volt.

– Csak azt láttam, hogy az unokám hányja a vért. Utána alvadt vért hányt, és szerintem amikor kijött belőle, rögtön meg is halt. Tessék elképzelni, milyen riasztó volt ez számunkra, reszkettünk – mondta sírva a nagymama.

A gyilkos férfit ha elítélik, több év börtönt is kaphat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában