Borzasztó

2024.04.26. 19:21

Küzdenek a vagon tetején áramütést szenvedett egri gimnazista életéért

A baleset üzemi területen történt, ahova civileknek szigorúan tilos a belépés. A vasúti felsővezetéknek már a megközelítése is életveszélyes.A balesetet szenvedett fiatal fiú életéért küzdenek az orvosok.

Heol.hu

Mint korábban írtuk, csütörtökön délután felmászott egy tehervagonra egy fiatal fiú. Áramütés érte, sokkos állapotban hívták a barátai a 112-t.  Az orvosok küzdenek az életéért.

Áramütést szenvedett a fiatal egri gimnazista, küzdenek az életéért
Áramütést szenvedett a fiatal egri gimnazista, küzdenek az életéért
Forrás: Agria Tv/Facebook

A Tények információi szerint mélyaltatásban van a budapesti Honvédkórházban az a 19 éves fiatal, akit csütörtökön hatalmas áramütés ért, amikor felmászott egy vagonra az egri vasútállomáson. A vonatok felett futó felsővezetékekben 25 ezer voltos feszültség van, a Tények úgy tudja, a végzős gimnazista testének 60%-a összeégett. 

A fiú rokona megtörten nyilatkozott a Tényeknek, nem érti, hogy a kitűnő tanuló, egyetemre készülő fiatal miért volt ilyen felelőtlen. Szerinte ez nem jellemző rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában