Tragédia

2023.09.03. 13:47

Halálra gázolt egy férfit a vonat Poroszlónál

Az Egerből Debrecenbe tartó vonat ütötte el a középkorút férfit.

Heol.hu

Az Egerből Debrecenbe 10:42-kor elindult InterRégió vonat (6515) elgázolt egy embert Füzesabony és Poroszló között vasárnap, a déli órákban, adta hírül a MÁV facebook oldalán. A közlésből kiderül, helyszínelésig nem közlekedhetnek a vonatok.  Az említett vonat  pedig tovább nem közlekedik.  A Debrecenből Egerbe 10:59-kor elindult InterRégió vonat (6514) csak Poroszló állomásig közlekedik. Utasait Poroszló és Füzesabony között pótlóbusz szállítja az utasokat. Füzesabonytól Egerig az első alkalmas vonattal utazhatnak tovább.
Azt is közölték, az Egerből Debrecenbe 12: 42-kor induló InterRégió vonat helyett Füzesabonytól Poroszlóig pótlóbusz közlekedik – írta a Mávinform. 

A vonat utasainak segítettek a tiszafüredi hivatásos tűzoltók Poroszló közelében. Csaknem ötvenen utaztak rajta, ők az egység közreműködésével szálltak át a mentesítő vonatra – értesültünk róla a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapjáról

Kérdésünkre Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő közölte: vonatgázolásnál helyszínelnek kollégái Poroszlónál, egy középkorú férfi vesztette életét a balesetben. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

 

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123

Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503

Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111

Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes
 

 

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!