Házhoz ment a pofonért

2023.10.18. 07:35

Apját kiváltani ment az egri fogdába, ő került rács mögé

Édesapjáért ment be az Egri Rendőrkapitányság fogdájába egy férfi, ám olyasmi derült ki róla, ami a rendőröket is meglepte.

Heol.hu

Olyasmi történt a napokban az Egri Rendőrkapitányságon, ami a rendőröket is meglepte. Soltész Bálint Heves vármegyei rendőrségi szóvivő számolt be portálunknak az esetről, amelyre tűpontosan illik a házhoz ment a pofonért mondás.

A férfi apja ki nem fizetett 10 ezer forintos bírság miatt került fogdára Egerben. Fia besétált az egri kapitányságra, s jelezte, bankkártyával kívánja rendezni a tartozást, hogy apja szabadon távozhasson. 

A tranzakció bonyolítása közben kiderült, hogy a megmentőként érkező fiút ugyanilyen, ám jóval nagyobb összegű tartozása van, amely miatt már körözték. Az első meglepetés után a rendőrök természetesen intézkedtek, azaz helyet cserélt apa és fia a rács két oldalán, mivel annyi pénz már nem volt a férfi számláján, hogy a saját bírságát is rendezze. 

Főoldali képünk Shutterstock illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában