Segítségnyújtás

2023.11.15. 17:20

Fának csapódott egy autó a 25-ösön, Gyöngyösön egy vezeték állított meg egy buszt

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a figyelmet, hogy veszély esetén a 112 vagy a 105 a tárcsázandó telefonszám.

Hornyák Réka

Illusztráció

Forrás: HEOL

Hét segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába kedden – olvasható a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. A négy műszaki mentést négy hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett három téves jelzés is érkezett az ügyeletre. 

Kedden reggel lesodródott az útról, majd fának csapódott egy autó a 25-ös főút 8-as kilométerénél. Az egri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az autó vezetőjét a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. 

Ezután, szintén reggel, fa dőlt az útra a 2408-as út 33-as kilométerénél, Gyöngyössolymos határában. A fa a gépjárműforgalmat akadályozta, melyet a gyöngyösi hivatásos tűzoltók eltávolítottak. 

Délután egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott az M3-as autópálya 112-es kilométerénél, Füzesabony térségében. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket, majd megakadályozták, hogy a kisteherautóból több üzemanyag kifolyjon. Az úttestre kikerült üzemanyagot az autópálya-mérnökség szakemberei felitatták, a balesetben nem sérült meg senki. 

Este pedig Gyöngyösön, a Kassai úton vezeték akadályozta egy busz továbbhaladását. A város hivatásos tűzoltói a vezetéket csapszegvágóval elvágták, azt követően a busz tovább tudta folytatni az útját. Az eset során senki sem sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában