Elismerés

2023.11.14. 08:29

Illusztris társaság tagja lett a gyöngyösi városrendészet igazgatója + videó

A gyöngyösi városrendészet igazgatója a napokban vette át az elismerést.

Heol.hu

Ferenczy Dániel a gyöngyösi városrendészet igazgatója

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Illusztris társaság tagja lett Ferenczy Dániel, a gyöngyösi városrendészet igazgatója, akit a napokban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Polgárőr Egyesület tiszteletbeli tagjává választottak a Ludovika Főépület Szent László Kápolnában. Így olyan szakmailag kiemelkedő társaság tagja lett, akik között megtalálható dr. Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány, Dr. Deli Gergely NKE rektor, prof.dr.Christián László r.dandártábornok oktatási rektorhelyettes vagy épp prof. Janza Frigyes vezérőrnagy, a Belügyminisztérium oktatási főszemlélője - adta hírül a Gyöngyösi Városrendészet a Facebookon.

Mint írják, az igazgató Facebook oldalán külön köszönetet mondott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Polgárőrség elnökségnek és kiemelte, hogy a továbbiakban is legjobb tudása szerint kívánja támogatni a társszervek munkáját. A városrendészet igazgatóját egyébként a közelmúltban a Magyar Rendészettudományi Társaság Településbiztonsági tagozatának tagjává is választották.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!