Tragédia

2023.11.28. 20:11

Meghalt a mátraderecskei fiú, aki több, mint egy hete tűnt el nyomtalanul

Borzalmas tragédia rázta meg a helyieket. A rendőrség is kereste a fiatalembert, végül meg is találták.

Heol.hu

1722720886

Fotó: ccl.fotografia

November 18 óta kereste a családja és a rendőrség is Tamást, aki Mátraderecskéről tűnt el. A fiatalember két hete, csütörtökön tért haza Németországból, szombaton pedig eltűnt, attól fogva életjelet nem adott magáról. Tamás családja minden követ megmozgatott, hogy a férfi nyomára akadjanak, a rendőrséget is értesítették, és ők maguk is szerveztek keresést. Egy ismerős még 200 ezer forintos nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki segíteni tud - számolt be róla a Bors.

Mint írják, a remény, hogy épségben megtalálják Tamást, szerdán veszett el: a Szőlőke becenévre hallgató fiatalembert holtan találták meg. Családja érthető módon mély gyászba borult, egyelőre a miértekre keresik a választ. 

„Igen, más lesz minden, mert itt hagytál minket és újból meghalt bennünk minden. Örökké szívünkben élsz, sose feledünk! Mindig a mi kis Szőlőkénk maradsz” – írta egy ismerős. 

"Drága Bátyám, miért mentél el, nyugodjál békében!" - búcsúzott egy másik családtag. 

Mátraderecskén virrasztást tartottak Tomi emlékére, írta a Bors.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában