Elismerés

2023.12.14. 18:50

3 gyöngyösi és egy egri tűzoltó is kitüntetést kapott + fotók

Az eltelt tíz év munkáját köszönték meg a szolgálati jellel.

Heol.hu

A gyöngyösi hivatásos tűzoltó-parancsnokság három, illetve az egri hivatásos tűzoltó-parancsnokság egyik tűzoltója dicséretben részesült az egy évtizednyi szolgálati időért - adta hírül a katasztrófavédelem a honlapján.

Mint írják, dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere 10 év hivatásos szolgálatban eltöltött ideje után katasztrófavédelmi szolgálati jelet adományozott, illetve Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a belügyi szervnél szolgálati jogviszonyban eltöltött évei után dicséretben és jutalomban részesítette a gyöngyösi állományból: Pusztai Krisztián tűzoltó őrmester és Landor Dávid tűzoltó őrmester, beosztott tűzoltókat és Kaszanics Máté tűzoltó őrmester, gépjárművezetőt, illetve az egri állományból Tóth Róbert tűzoltó őrmester, beosztott tűzoltót.

Az átadás napján a szolgálati csoportok a tanteremben gyűltek össze, az elismerésben részesültek parancsait hangosan felolvasták, majd a parancsnokság vezetői átadták a szolgálati jeleiket. Az átadást követően a szolgálati csoport tagjai kézfogással gratuláltak kollégáiknak, akikkel együtt az eltelt tíz év alatt számtalan tűzesetnél és műszaki mentésnél avatkoztak be, a bajbajutottak és bajtársaik biztonságára egyaránt vigyázva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában