Baleset

2024.01.27. 17:23

Elsodort egy embert a vonat Füzesabonynál - Frissítve

A baleseti helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok.

Heol.hu

Frissítés:

18.35

Szabó Boglárka vármegyei rendőrségi sajtóreferens portálunknak elmondta, a baleset körülményeit a Füzesabonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

18.25

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján olvasható tájékoztatás szerint a vonaton utazó mintegy 120 embernek a füzesabonyi hivatásos tűzoltók segítenek átszállni az értük küldött mentesítő vonatra. A társhatóságok munkáját az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport önkéntesei is segítik. 

Korábban írtuk:

A Keleti pályaudvarról Egerbe tartó, Hatvanból 15 óra 53 perckor továbbindult IR87-es Agria InterRégió (546) elsodort egy embert Kál-Kápolna és Füzesabony között szombaton délután - adta hírül Facebook-oldalán a Mávinform. Mint írták, nem közlekedik tovább az InterRégió. Úgy tudjuk, a baleset nem volt halálos kimenetelű.

A baleseti helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok az érintett szakaszon, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon. Az Egerből Budapestre 17 óra 8 perckor induló IR87-es Agria InterRégió (553) nem közlekedik az esemény következtében.

Az eset körülményeivel kapcsolatban portálunk megkereste a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan későbbre ígértek tájékoztatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!