De miért?

2024.02.26. 18:20

Halott lehetett már a kutya, amikor botot dugtak a végbelébe Hevesen

A Szurkolók Az Állatokért Mozgalom tájékoztatta portálunkat arról, hogy Hevesen egy kutyatetemre bukkantak, az állat végbeléből egy bot állt ki. Most a rendőrség arról tájékoztatta portálunkat, hogy vélhetően már elpusztult az állat, s utána került az említett állapotba a teteme.

Szabadi Martina Laura

Ennél a romos ingatlannál találták meg a kutyát

Forrás: Beküldött fotó

– Az említett esettel kapcsolatban a Hevesi Rendőrkapitányság elvégezte a szükséges adatgyűjtéseket, amely során megállapítást nyert, hogy a bejelentésben szereplő kutyát napokkal korábban egy, a főúton közlekedő jármű ütötte el. Az eset körülményeit a Hevesi Rendőrkapitányság vizsgálja – közölte érdeklődésünkre a Heves Vármegyei Rendőr- főkapitányság azzal az állatkínzás-gyanús esettel kapcsolatban, melyről a Szurkolók Az Állatokért Mozgalom tájékoztatta portálunkat.

Korábban arról számoltunk be, hogy egy lakatlan telken találtak meg egy állatot, amelyre valaki vagy valakik kötelet tettek illetve a végbelébe egy botot dugtak. 

– Bár a jelenlegi információk alapján büntetőjogilag nem, azonban erkölcsileg elítélendő az elpusztult állat tetemével szemben tanúsított bánásmód – tette hozzá a főkapitányság. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában