Sikeres mentés

2024.02.05. 16:00

Hatalmas lángok csaptak fel egy verpeléti otthonban + fotó

A péntek esti tűzesethez a helyi önkéntesek egy, az egri hivatásos tűzoltók három szerkocsival vonultak ki.

Hornyák Réka

Egy családi ház gyulladt ki Verpeléten

Forrás: Verpelét Város Önkormányzata/Facebook

Tűz ütött ki egy családi házban pénteken éjjel, miután felcsaptak a lángok, a lakók azonnal értesítették a segélyhívón a tűzoltóságot - adta hírül Verpelét Város Önkormányzatának Facebook oldalán Farkas Sándor, Verpelét polgármestere. 

A Deák Ferenc úton pénteken éjfél előtt egy családi házban lakástűz ütött ki. A családi ház tetőszerkezete teljes terjedelemben égett. A központi segélyhívó számon azonnal értesítették a tűzoltókat, elsőként azonban Verpelét Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület szerkocsija érkezett ki, ők azonnal megkezdték az oltást. 

– Mire az állami tűzoltók megérkeztek, addigra önkénteseink biztosították a helyszínt és nagy erőkkel dolgoztak a tűz megfékezésén. Gyorsaságuknak köszönhetően valószínűsíthetően milliókkal csökkentették a keletkezett kárt – írja a bejegyzésben az eset részleteit a polgármester. 

A verpeléti önkéntesek és az egri hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották a hatalmas lángokkal égő házat. Gyors szakszerű beavatkozásuknak köszönhetően eredményesen megfékezték a lángokat, ezzel megelőzték, hogy sokkal nagyobb kár keletkezzen. 

A tűzben szerencsére senki sem sérült meg, a verpeléti önkormányzat pedig rendkívül gyorsan segítséggel látta el a károsult családot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában