Összefoglaló

2024.02.27. 11:42

Megrongálták a gázcsonkot, szivárgott a gáz Erken

Balesetek, tüzek okoztak gondot többfelé vármegyénkben szombaton. A tűzoltók minden esetben segítettek.

Heol.hu

Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte portálunkkal, hogy a tűzoltók több esetben is beavatkoztak szombaton. Mint ismertette, délelőtt felborult egy autó az Eger és Szarvaskő közötti útszakaszon. Az egri hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a vezető már elhagyta a kocsit. Az egység áramtalanította, majd kerekeire állította a járművet, személyi sérülés nem történt.

A hatvani hivatásos tűzoltók egy kerekharaszti ingatlanba segítettek a mentőknek bejutni délelőtt, tette hozzá Nagy Csaba. Megemlítette azt is, hogy három négyzetméteren égett növényi hulladék délután Eger és Egerbakta között. Az egri hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután megrongáltak egy lebontott épület udvarán lévő gázcsonkot Erken, a Gárdonyi Géza úton. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltók rögzítették és elszorították gyorskötözővel a csonkot, így megszűnt a gázszivárgás. A javítási munkálatokra a gázszolgáltató szakembere is helyszínre vonult - tette hozzá a szóvivő.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában