Kegyelet

2024.06.03. 11:07

Három halálos áldozata van már az M3-ason történt tragikus balesetnek

Jámbor Dénes átányi polgármester Facebok-adásban szólt a település lakosságához. Arra kéri őket, ne kommenteljenek ellenséges tartalmakat a tragikus balesetben elhunyt átányiakról szóló sajtóhírekhez, hiszen ez még nehezebbé teszi az események elviselését a gyászoló családoknak.

Heol.hu

Portálunkon korábban írtuk, hogy az M3-ason Nagyfügednél tragikus kimenetelű baleset történt vasárnap hajnalban. Három halálos áldozata van a balesetnek, kisgyermekek maradtak árván.

Három halálos áldozata van a vasárnapi balesetnek
Három halálos áldozata van a vasárnapi balesetnek
Forrás: Tények

Jámbor Dénes, Átány polgármestere Facebook-oldalán üzent települése polgárainak az esettel kapcsolatban. 

- Egy nagyon tragikus és sajnálatos esemény tette szükségessé, hogy ma reggel szóljak önökhöz - kezdi beszédét a településvezető. Elmondta, hogy futótűzként terjedt el Átányban, hogy három helyi fiatalember balesetezett az autópályán, ketten a helyszínen életüket vesztették. Este érkezett a hír, hogy a harmadik fiatalember is elhunyt - mondta.

- A sajtóban egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg, hogy hogy történt a baleset, és inkább, hogy ki vezethette az autót. Arra szeretném kérni a lakosságot, hogy különböző találgatásokkal, oda nem illő kommentekkel ne nehezítsük a gyászoló családok terhét, hiszen épp elég nekik az a fájdalom, amit el kell viseljenek. Három család gyászol, kisgyermekek maradtak árván - fogalmazott a polgármester. Az ökormányzat nevében megígérte, hogy a tőlük tlehető segítséget megadáj a cslaádoknak a nehéz időkben. Továbbá mindenkit arra kér, tartsák be a szabályokat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!