eger

2018.04.03. 19:25

Az LMP miniszterelnök-jelöltjét meglepte Karácsony kijelentése

Címkék#LMP

– Két dolgot kérek a választóktól: menjenek el április 8-án szavazni, és voksoljanak az LMP-re, mert a Lehet más a politika garantálja az irányváltást, hogy ne zsákutcába tartson az ország – mondta keddi, megyeszékhelyen rendezett lakossági fóruma előtt Szél Bernadett.

P. A.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje kifejtette: kormányra kerülésük esetén megszüntetik a hazánkat nyomasztó problémákat. Szavai szerint a legfontosabb teendő az oktatás ügyében van, mert a szektorból jelentős forrás hiányzik és a politika ellehetetlenítette a tanárok munkáját.

– A vidéki értelmiség megőrzése kincset ér, az oktatás fejlesztésével megakadályozható az el- és kivándorlás – mondta, hozzátéve: ugyancsak fontos kérdés az egészségügy, amelyet a kormány „hagyott tönkremenni”.

Szél Bernadett szerint az LMP az irányváltás garanciája Fotó: Korsós Viktor

A Heol kérdésére úgy fogalmazott: meglepte Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének azon kijelentése, amelyben kacsának minősítette, hogy négy választókerületben kölcsönös visszaléptetésekről egyeztek meg. Szél azt mondta, ő úgy értelmezte, hogy megállapodtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában