Gyöngyös

2018.12.04. 20:46

Hat szervezetet ajándékozott meg az Émász akciójában

Az ELMŰ-ÉMÁSZ karácsonyi jótékonysági akciójának egyik állomása volt kedden a mátraaljai város Szent Bertalan-templom Kincstára.

H. É.

A Heves Megyei Közgyűlés elnöke, Szabó Róbert (középen) köszönte meg az adományt

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A hárommillió forint adományt hat olyan megyei oktatási intézmény képviselőinek adták, ahol kiemelkedő tehetséggondozó vagy készségfejlesztő munka folyik.

A társaságcsoport értékesítési divíziójáért felelős igazgatósági tagja köszöntőjében emlékeztetett, nem első alkalommal látogatott el ide. Koncz László kiemelte, évek óta hagyomány, hogy az adventi időszakban a társaság elsősorban a tehetséges, de rászoruló gyermekeket támogatja.

A Heves Megyei Közgyűlés elnöke, Szabó Róbert (középen) köszönte meg az adományt
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– A cég elkötelezett az innováció, a fejlődés iránt, épp ezért a jövőt támogatja. Úgy gondoljuk, hogy a jövő nem más, mint a gyerekek – húzta alá.

A pénzadományt hat megyei tehetség- és készségfejlesztéssel foglalkozó szervezet kapta, így a támogatásból bélapátfalvai, gyöngyösi, kápolnai, parádi, pétervásárai és tarnaleleszi segítő programok valósulhatnak meg. Az eseményen a gyerekek zenés, táncos produkcióval köszönték meg az ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában