szórakozás

2019.11.12. 10:48

Népszerű volt a babakoncert a könyvtárban 

A kicsik számára nagyon meghatározók a korai művészeti élmények.

Sz. K.

Fotó: Huszar Mark

Kisgyermekes családoknak tartott babakoncertet az egerszalóki Tekergő Zenekar hétfőn a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban. Bálintné Fadgyas Eszter gyermekkönyvtáros elmondta, az esemény a babák és mamák számára tíz éve szervezett programoknak az egyik állomása.

– Ciróka-kör néven kezdtük, most a Tudás-Könyvtár-Közösség című pályázaton belül Palinta néven működünk. Így már nemcsak mondókázásról, együtt éneklésről, játszásról van szó, hanem más érdekes művészeti élményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők. Így kapcsoltunk programunkhoz babakoncertet és babaszínházi előadást is – fogalmazott.

Számos gyermeket szórakoztatott hétfőn is a Tekergő Zenekar Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Hangsúlyozta, a kicsik és anyukáik már negyedszer élvezhették a babakoncertet az intézményben. A közös táncolást, éneklést, játékot követően a zenekar tagjai bemutatták az apróságoknak a hangszereket. Végül azt is hozzátette, az eseményhez kapcsolnak babaszínházat is, amelyen a Vaskakas Bábszínház évente kétszer látogat el hozzájuk piciknek szóló előadásokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában