szemétgyűjtés

2021.03.27. 07:53

Ismét nagyszabású közösségi akciót terveznek Andornaktályán

A zsákokról és a szemét elszállításáról az önkormányzat gondoskodik.

Sz. M. L.

– Ismét itt a tavasz, egyre többet vagyunk a természetben, ezért a korábbiakhoz hasonlóan nagyszabású szemétgyűjtést szervezünk március 27-re – tájékoztatta portálunkat az andornaktályai László Evelin. A településen egyébként már a korábbi években is hasonló módon, sikerrel tisztították meg a polgárok a hulladéktól a közterületeket a helyi hölgy szervezésében.

– Tudjuk, hogy a közösségi gyülekezés jelenleg nem ajánlott, de nem várhatunk tovább, mert hamarosan mindent eltakar a növényzet. A biztonság miatt nem is gyülekezünk majd, hanem szigorúan tartjuk egymás között a legalább másfél méteres távolságot, és természetesen maszkot viselünk. A zsákokról és a szemét elszállításáról az önkormányzat gondoskodik, viszont kesztyűre szükség lesz. Mindenki szabadon választhatja meg a szedés helyét, ez lehet akár a közvetlen lakókörnyezetében. Mi is tudunk majd területeket ajánlani, mert hulladékban sajnos nincs hiány – részletezte László Evelin.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában