aláírás

2021.05.27. 14:45

A közös sikerért működne együtt az egri egyetem és az innovációs hivatal

Megalakult az Eszterházy Károly Egyetemen (EKE) csütörtökön a Területi Innovációs Platform, melynek célja az együttműködés elősegítése a vállalkozások és az intézmény között.

B. R.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az egyetem rektora köszöntőjében kiemelte, az intézménynek stratégiai célkitűzése volt a kapcsolat erősítése a térség vállalkozásaival. Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona elmondta, hogy ehhez egy koncentrált tudáskonszern létrehozása vált szükségessé, mely a térség gazdasági fejlesztését segíti. Ezt a munkát támogatja a platform, melyben a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal is együttműködik. Az EKE Líceum kápolnájában e szándékot erősítették meg az érdekeltek az alapító dokumentum aláírásával.

Dr. Tresó Andrásné kancellári jogkörben eljáró kancellárhelyettes, dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, valamint dr. Szabó István, az NKFI Hivatal tudományos és nemzetközi elnökhelyettese aláírják a dokumentumot Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában