Szórakozás

2021.09.14. 15:57

Pénteken és szombaton a filmeké a főszerep Egerben

Ezen a hétvégén rendezik meg az I. Belvárosi Filmpikniket Egerben. Pénteken és szombaton négy helyszínen – Dobó tér, Széchenyi utca, Végvári Vitézek tere és Uránia Mozi – összesen kilenc filmet láthatnak az érdeklődők.

M. H.

Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezető igazgatója az erről tartott tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, igyekeztek olyan filmkínálattal előállni, mely minden korosztályt megszólít, és műfajilag is színes a paletta.

– Levetítjük a Mamma Mia, a Bohém Rapszódia, a Jumaji, a Joker, a Vissza a jövőbe, az Üvegtigris, az Egri Csillagok és A cápa című filmeket – tette hozzá.

Szólt arról is, hogy a szabadtéri események ingyenesek, míg az Uránia Moziban a vetítés illetve a közönségtalálkozó kedvezményes árú lesz.

Elhangzott, az önkormányzat támogatja az ehhez hasonló innovatív kezdeményezéseket. Az idei nyári szezon az utóbbi évek legjobbika volt Egerben. Az város igyekezett szinte minden programot felkarolni, így van ez a közelgő filmpiknikkel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában