elismerés

2021.10.05. 17:14

Díszoklevelet kap a gyöngyösi kórház főorvosa

Díszoklevelet vehet át október kilencedikén dr. Győri Imre gasztroenterológus, a Bugát Pál Kórház II. belgyógyászatának nyugalmazott osztályvezető főorvosa, tájékoztatta lapunkat T. Bokros Mária, az intézmény sajtószóvivője.

Sz. Sz. I.

Dr. Győri Imre országosan elismert szaktekintély

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Az elismerésre a főorvos doktorrá avatásának ötvenedik évfordulója alkalmából kerül sor a Semmelweis Egyetem dísztermében.

Dr. Győri Imre országosan elismert szaktekintély a gasztroenterológia területén. Szakmai támogatásával öten szereztek gasztroenterológiából szakvizsgát és tucatnyinál többen belgyógyász szakvizsgát a gyöngyösi kórház orvosai közül. Több évtizedes orvosi munkája révén több orvos generációt segített, és segít ma is tapasztalatával.

Dr. Győri Imre országosan elismert szaktekintély Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Nyugdíjazása után sem hagyta abba a gyógyító munkát, a parádfürdői szakrendelés után 2017-ben visszatért a Bugát Pál Kórházba, ahol aktívan dolgozik a fekvőbeteg ellátásban és a szakrendelésben. Számos elismerése között szerepel a Heves Megye Egészségügyéért, a Vezekényi-emlékérem, a Pro Civitate-, és a Batthyány-Strattmann László-díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában