felhívás

2021.11.03. 12:16

Útfelújítás miatt félpályán lezárták a gyöngyösi Angyal utcát

Folytatják Gyöngyösön az Angyal utca felújítását. A munka november 3-án, szerdán kezdődött, és várhatóan a hónap közepéig tart.

Heol

Mint megtudtuk: a felújítás idején az Angyal utca Vörösmarty és Bányász utca között lévő szakaszán csak fél pályán közlekedhetnek majd a gépjárművek. Gyöngyös önkormányzata kéri a közlekedők megértését és türelmét.

Mint ismert, még az idén csaknem teljes hosszában megújulhat az Angyal utca, melynek legkritikusabb szakaszát még a nyáron újra aszfaltozták és újra szegélyezték. A gyöngyösi képvisel-testület október elején módosította a város idei költségvetési rendeletét, melynek során 50 millió forintot szánt a városban fontos fejlesztések megvalósítása.

Ennek következtében van lehetőség arra, hogy az Angyal utcában tovább folytatódjon a helyreállítás. Ahogyan a Gyulai Pál és a Vörösmarty utca közti 100 méteres rész korszerűsítését, úgy a még javításra váró útszakasz költségeit is a város költségvetéséből fedezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában