Hibaelhárítás

2022.01.08. 08:23

Már zavartalan az ivóvízellátás Vámosgyörkön

Helyreállt a víznyomás a község víztornyában, értesítette lapunkat Gedei Zoltán polgármester.

Sz. Sz. I.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról már beszámoltunk, a helység víztornyában vasárnap óta csökkent víznyomást tapasztalt a Heves Megyei Vízmű Zrt. Kovácsné Benkó Zsuzsa, a vízmű gyöngyösi telephelyének vezetője elmondta, hogy nem telt meg megfelelő ütemben a víztorony. Hétfőn azonnal megkezdték az ok felkutatását, ami már akkor sejthetően rejtett csőtörés volt. 
 

Gedei Zoltán vámosgyörki polgármester arról számolt be, hogy a vízmű szakemberei négy autóval és tíznél több munkatárssal járták a falu utcáit a vízelfolyást kutatva. 
 

– Először az Ifjúság utcában találtak vízcsőtörést, de az önmagában nem volt olyan mértékű, hogy a víztorony ilyen gyors leürülését okozhatná, éppen ezért tovább folyt a keresés. A munkát végül siker koronázta, mert a szakemberek csőtörést találtak az Arany János, a Bajcsy-Zsilinszky Endre és a József Attila utcákban is. A hibákat elhárították, így az ivóvízellátás zavartalan – közölte Gedei Zoltán.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában