Felhívás

2022.07.01. 15:16

Újabb forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán

Folytatódnak a terelőelem javítási és sövényvágási munkálatok az M3-as autópálya több szakaszán július 4. és július 20. között.

HEOL

Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A terelőelem javítási munkálatok a Budapest felé vezető oldal 12-es és 18-as kilométer szelvényei között sávelhúzás mellett zajlanak majd. Sövényvágást az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 70-es és 103-as kilométerszelvények között végeznek a szakemberek, ezalatt ideiglenesen egy sávon haladhat a forgalom az érintett helyszíneken - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya.

A terelőelem-javítási munkálatok július 5. és július 20. között zajlanak majd a Budapest felé vezető oldal 12-es és 18-as kilométerszelvények közötti szakaszán. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat forgalom és 80 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A sövényvágási munkálatokat július 4. és július 8. között, hétfőtől péntekig végzik a szakemberek. Ezalatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá szintén 80 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában