Elismerés

2022.10.07. 08:09

Óriási díjat kapott dr. Mangó Gabriella, hétköznapi hős lett

A femcafe.hu Inspiráló nők díjátadóján választották dr. Mangó Gabriellát hétköznapi hősnek.

Sz. M. L.

Dr. Mangó Gabriella

Fotó: Markovics Gábor

Közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt dr. Mangó Gabriella gyöngyösi háziorvos, hogy a femcafe.hu Inspiráló nők díjátadóján a leginspirálóbb hétköznapi hős kategória nyertese lett.
– Ritka pillanat amikor nem jutok szóhoz, ezt a férjem tanúsíthatja. Minden egyes médiaszereplést az elmúlt évben arra használtam, hogy információt adjak át, embereken segítsek – fogalmazott a díjátadón. A közönség jót derült mikor hozzátette, ha esetleg valaki hideget ivott az eseményen és megfájdul a torka, akkor Facebook oldalán megtalálják.
 


A háziorvosnak hét gyermeke van. Emellett azonban jut ideje arra, hogy közösségi oldalán, vagy üzenetekben tanácsokat adjon annak a több száz embernek, akik naponta kérnek tőle segítséget. Saját bevallása szerint az orvoslásban a holisztikus szemlélet vezeti, s m indig sikerorientált volt, legyen az gyógyítás, vagy az élet egyéb területein mások segítése. 
–  A covid idején és azóta is rengeteg embernek sikerült segítenem. Kreativitásomat filmforgatókönyv, színházi drámák, versek, ismeretterjesztő könyv – Természetgyógyászat kontra orvosi gyógyászat –, szépirodalom – KV-monológok –, és regény – Menekülés – alkotásban élem meg. – írta még bemutatkozásában.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában