Open Road Tour

2023.05.19. 17:16

Harleysok lepték el Egert + fotók, videó

Ebben az évben is érintette a túra a hevesi vármegyeszékhelyet.

M. H.

Több tízmillió forint értékű és gyakran több éves munkával egyedivé varázsolt Harley-k is felsorakoztak

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Május 18-án indult útjára az idei Harley Davidson Open Road Tour, mely keretében a motoros szabadság semmihez sem fogható érzését közösen átélve pattantak nyeregbe a motorozás és az idén 120 éves amerikai márka szerelmesei, hogy együtt fedezzék fel Magyarország csodás tájait.

A túra résztvevői a hivatalos program szerint pénteken gördültek be a Dobó térre, ahol a legendás Egri vár látványát kihasználva a világ egyik legnagyobb selfije készült el, melyen a túra összes résztvevője rajta volt. Szerény becsléseink szerint száz vagy annál is több kétkerekű érkezett a térre, ahol rengetegen fotózták, csodálták meg őket.

A motorkiállításon bárki testközelből megcsodálhatta a gyakran több tízmillió forint értékű és gyakran több éves munkával egyedivé varázsolt Harley-ket, amelyekről az érdeklődők szakértők segítségével különleges érdekességeket is megtudhattak.

Idén az egri Jármű Örökségeinket Őrző Egyesület is csatlakozott a rendezvényhez az Egerhez kötődő Berva moped és Panni robogó bemutatásával, emléket állítva a hazai motorkerékpár gyártásának és ezen belül is a bervai Finomszerelvénygyárnak.

Egeren kívül Hatvanban is megálltak, ahol szintén fogadták őket, majd folytatják útjukat, a Mezőkövesdet, Szerencset, Miskolcot és Sárospatakot is érintő idei Open Road Tour hazatérés előtti utolsó állomása Kápolna lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában