Baleset

2023.08.12. 16:08

Gázolt a Vámosgyörkre tartó vonat, pótlóbuszok szállítják az utasokat

A fénysorompó rendben működött.

Heol.hu

- Szombat délután a Szolnokról 12 óra 35 perckor Vámosgyörkre elindult személyvonat Jászárokszálláson, az Ágói utcai vasúti átjáróban egy autóval ütközött össze. A baleset idején a fénysorompó jól működött, a balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelés befejezéséig - várhatóan 18 óra 30 percig - a Vámosgyörk-Szolnok vonalon hosszabb eljutási időre, pótlóbuszos közlekedésre kell számítani - írja közösségi oldalán a Mávinform.

Egy személyvonat oldalának ütközött össze egy gépkocsi Jászárokszálláson, az Ágói utcai vasúti átjáróban. A város önkormányzati és önkéntes tűzoltói segítettek leszállni az utasoknak a Szolnokról Vámosgyörkre tartó vonatról, illetve elszállították őket a vasútállomásra. A vasútvonalon csak egy sínpár van, így a vasúti közlekedés jelenleg szünetel. A közúti forgalom irányítással félpályán halad a vasúti átjáróban - írta honlapján a katasztrófavédelem.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Walczer Patrik/Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában