Tragédia

2023.08.21. 17:48

Új élet reményében indult gyöngyösi barátnőjéhez Tibor, az agárdi vonatgázolás áldozata

Nehéz élete volt, a nők többször is kihasználták a vonatgázolás áldozatát. A gyöngyösi lány egy új és boldog fejezetet nyithatott volna Tibor életében, azonban ez már sosem válhat valóra.

Heol.hu

Tibor betegsége miatt mopeddel közlekedett

Forrás: Ripost.hu

Utazni szeretett volna a szklerózis multiplex betegségben szenvedő, kerekesszékes férfi, aki a vonat alatt vesztette életét Agárdon péntek reggel. A 45 éves Tibor édesanyja a nyilvánosság elé állt, hogy elmondja az igazat gyermeke haláláról - adta hírül a Ripost.

Augusztus 18-án, reggel 7 óra 30 perc és 7 óra 45 perc között éppen a vonathoz sietett. Rendszeresen használta az állomás liftjét, ám az pénteken nem működött. Kénytelen volt ezért körbe menni, ez okozta a bajt. A vonat elgázolta. Tibor észlelte a mozdony közeledtét, de állapota miatt már nem tudott az eszközből kiugrani.

– A fiam 16 éve szenvedett a betegségben. Először járni nem tudott, később pedig folyamatosan romlott az állapota. A felesége kiadta az útját. Született egy közös gyermekük is, de őt se láttuk már másfél éve. Csak akkor jelentkezett, ha pénzre volt szüksége. Nagyon sajnáljuk – mondta a Ripostnak a gyermekét gyászoló Éva, hozzátéve: a vasútállomás liftje már máskor is elromlott.

–"Tibornak nemigen volt társasága, de nagy nehezen talált magának egy rendes barátnőt. Éppen hozzá indult volna Gyöngyösre, ezért nagyon jó volt a hangulata. Egyáltalán nem akart meghalni, teljesen kizárható, hogy öngyilkosságot követett el. Sajnos, sok rosszindulatú találgatást kell most kezelnem, ezért is kijelentem: a fiam nem fogyasztott alkoholt a baleset előtt. Igazából annyi volt a baja, hogy nem tudott járni, máskülönben soha még csak meg sem fázott" – szögezte le Éva.

Tibor a barátnőjéhez indult, amikor bekövetkezett a tragédia
Tibor a barátnőjéhez indult, amikor bekövetkezett a tragédia
Forrás: Ripost.hu

– A fiamat nagyon szerettük és szeretjük. Már 70 évesek elmúltunk a férjemmel, de mi gondoskodtunk róla. Amíg tudott, biztonsági őrként dolgozott. Nem ilyen halált érdemelt volna – fejezte be a gyászoló anya.

A Bors egy nappal később arról írt, hogy az elhunyt férfi édesanyja szerint a nők többször is kihasználták már a fiát, de a gyöngyösi lány egészen más volt.

– "Minden kapcsolata vége megviselte a gyermekemet. Rájött, hogy az ő állapotában leginkább a hozzá hasonló sorsú nőknél érdemes próbálkoznia. Talált is egy kedves, szintén kerekesszékes hölgyet az egyik társkeresőn. Hosszú hónapok óta ismerkedtek, és már az összeköltözést tervezték a lány gyöngyösi otthonában" – részletezte az elhunyt férfi édesanyja.

– "A fiam egész életében öt évet lakott tőlünk külön. Azt szeretném a férjemmel, hogy örökre velünk maradjon, ezért nem is a temetőben, hanem az otthonunkban helyezzük majd el a hamvait. A szobájához egyelőre nem nyúlunk" – mondta a hírportálnak Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában